Flashback Live

Op de eerste zaterdag van de maand is het in Flashback tijd voor cultuur en dan vooral muziek. Voor die avond heet Flashback even anders, namelijk Flashback Live.

Doelgroep

Flashback Live is toegankelijk voor jongeren vanaf 16 jaar. Tijdens deze avond treden bands, acts & DJ`s op van ongeveer 20.30 tot middernacht. Deze acts komen voornamelijk uit Twenterand of de regio.
De organisatie van Flashback Live is in handen van een groep jonge vrijwilligers, onder leiding van sociaal cultureel werker Sylvia Hollander. Ken jij nog te gekke bands of dj's waarbij jij zoiets van hebt "die moeten gezien en gehoord worden" of zit je zelf in een band en wil je graag een keer bij ons optreden, laat het dan weten. Je kunt de gegevens hiernaast vinden!

Vrijwilligerswerk

Voor Flashback Live zoeken wij altijd nog enthousiaste vrijwilligers die op een leuke en zinvolle manier hun vrije tijd willen besteden. Lijkt je dit wat, neem dan voor informatie contact op met het onderstaande adres. Van Sylvia krijg je meer informatie over Flashback Live en de taken die er bij komen kijken om een avond te organiseren.

Flashback Live
Krijgerstraat 4
7671 XX Vriezenveen
tel. 481 444


Contactperso(o)n(en):

Binnenkort in Flashback Live