JC Flashback

Jongerencentrum Flashback is een ontmoetingsplek voor alle jongeren uit Vriezenveen. Dit jongerencentrum in Vriezenveen is een vrije inloop- en ontmoetingsplek. De jongeren kunnen tijdens de inloop meedoen aan verschillende activiteiten. Veel van de activiteiten worden door de jongeren georganiseerd.

Als de jongeren vragen of problemen heeft rondom werk, school of thuis kunnen ze bij de jongerencoaches terecht. Het kan ook zijn dat een jongere niet lekker in zijn vel zit omdat hij op school, thuis, maar bijvoorbeeld ook bij de voetbalvereniging tegen een probleem aan loopt. Ook dan kan de jongere bij één van de jongerencoaches terecht. Zelfs met praktische zaken zoals een spreekbeurt of het halen van een scooterrijbewijs helpen zij de jongere verder. De jongerencoaches zijn ook buiten de inlooptijden bereikbaar.

Openingstijden
Momenteel is het jongerencentrum Flashback aan de Krijgerstraat gesloten. Vanaf april 2018 kunnen jongeren terecht bij de kantine van de Vriezenveense zwem- en poloclub. Voor meer informatie kan je contact opnemen met jongerenwerker Nadien of je kan de Facebook pagina van Flashback in de gaten houden.  

Flashback
Schout Doddestraat 11c
7671 GT Vriezenveen
(Kantine Vriezenveense zwem- en poloclub)
Whatsapp: 061344656
Instagram

Contactperso(o)n(en):

Binnenkort in JC Flashback