JC Flashback

Jongerencentrum Flashback is een ontmoetingsplek voor alle jongeren uit Vriezenveen. Dit jongerencentrum in Vriezenveen is een vrije inloop- en ontmoetingsplek. De jongeren kunnen tijdens de inloop meedoen aan verschillende activiteiten. Veel van de activiteiten worden door de jongeren georganiseerd.

Als de jongeren vragen of problemen heeft rondom werk, school of thuis kunnen ze bij de jongerencoaches terecht. Het kan ook zijn dat een jongere niet lekker in zijn vel zit omdat hij op school, thuis, maar bijvoorbeeld ook bij de voetbalvereniging tegen een probleem aan loopt. Ook dan kan de jongere bij één van de jongerencoaches terecht. Zelfs met praktische zaken zoals een spreekbeurt of het halen van een scooterrijbewijs helpen zij de jongere verder. De jongerencoaches zijn ook buiten de inlooptijden bereikbaar.

Openingstijden
Maandagavond: 19.00 – 21.00 uur
Woensdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Donderdagavond: 19.00 – 21.00 uur
Vrijdagavond: 19.00 – 22.00 uur

JC Flashback is soms ook op de vrijdagmiddag geopend. Houd hun Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Jongerencoach Sylvia is op de maandag- en woensdagavond aanwezig bij JC Flashback. 

Flashback
Krijgerstraat 4
7671 XX Vriezenveen
Instagram

Contactperso(o)n(en):

Binnenkort in JC Flashback