De Beste Keet van Twenterand 2016

  • Nieuws
  • door Redactie op

De Jongerenraad Twenterand is op zoek naar 'De Beste Keet van Twenterand'! Denk jij ‘De Beste Keet van Twenterand’ te hebben? Volg dan de volgende stappen om kans te maken naar deze befaamde titel:

1. Schrijf een persoonlijk berichtje op de facebookpagina facebook.com/jongerenraadtwenterand!
Laat door middel van jouw berichtje zien dat jouw keet de beste is. Voeg bijvoorbeeld  foto’s, filmpjes of een link naar jouw website of facebook-pagina toe.

2. Nodig een van de keetadviseurs uit voor een keetworkshop waarin je tijdens een gezellige avond met de 7 Keetkeur thema’s aan de slag gaat en punten kunt scoren. Laat zien hoe goed jullie het met je keet voor elkaar hebben en wie weet heeft de jonge keetadviseurs ook nog eens tips voor je keet! Vraag de workshop aan door een mailtje te sturen naar jongerenraadtwenterand@gmail.com. Je kunt je aanmelden tot eind mei!

3. De best scorende keet gaat er vandoor met de titel “De beste keet van Twenterand 2016”. De winnaar wordt zaterdag 2 juli bekend gemaakt.
Let op, de gegevens van jouw Keet blijven privé en worden NIET doorgegeven aan gemeentes of anderen.

Wat kun je WINNEN?!
Als de keetadviseur langs komt krijg je een Keetkeur tas gevuld met gadgets en leuke informatie. Maar dat is natuurlijk niet alles!

Uiteraard gaat de winnaar er vandoor met de befaamde titel ‘Beste keet van Twenterand 2016’! Daarnaast krijgt de winnaar een verzorgde barbecue ter waarde van €350,- die gesponsord wordt door de BBQ-chef