De Summer Games barsten los!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Het is weer tijd voor de Summer Games voor de jongeren in Twenterand. Van 27 t/m 29 augustus organiseert ZorgSaam Twenterand de Summer Games voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar van de gemeente Twenterand.

Om de zomervakantie goed af te sluiten en om met frisse moed het nieuwe schooljaar in te gaan organiseert ZorgSaam Twenterand de Summer Games! Rondom de jongerencentra kunnen de jongeren deelnemen aan verschillende activiteiten.

Dit jaar pakken we het nog groter, mooier en spectaculairder aan. We organiseren bij ieder jongerencentrum van ZorgSaam Twenterand een te gekke dag met super leuke activiteiten. We hebben onder andere Pannatoernooi, streetdance een buikschuifbaan en nog meer leuke activiteiten.

Op woensdag 27 augustus gaan we van start bij Jongerencentrum Future in Westerhaar, donderdag 28 augustus zijn we bij Het Front in Vroomshoop en vrijdag 29 augustus sluiten we af bij Jongerencentrum Flashback in Vriezenveen. Deze dagen starten om 16.00 en duren tot 20.00 uur en worden speciaal georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en de 17 jaar uit Twenterand. Om voor genoeg energie te zorgen zal er ook een barbecue geplaatst worden. Hopelijk zien we elkaar dan!