De warmste Randrock ooit!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ondanks dat het de koudste Hemelvaartsdag sinds mensenheugenis was, werd deze editie van Randrock warmer ontvangen dan ooit!

De 12e editie van het festival was een groot succes, ruim 5000 bezoekers vonden hun weg naar Randrock. Dit jaar waren er veel hoogtepunten waaronder Dotan, Mark Foggo, Danny Vera en als afsluiter Hilversum House Mafia. Het festivalterrein zag er sfeervol, groot en professioneel uit. Voor het eerst was dit jaar Randrock Junior, speciaal voor de kids.  Hier werden verschillende workshops gehouden en konden ze geschminkt worden.

Randrock wist dit jaar opnieuw voor veel goede artiesten te zorgen. Ze zetten een afwisselend programma neer waardoor er voor elk wat wils was. Traci’s Lords verving Mystrez met passende bluesrock in de middag. The Fortunate Sons kreeg het plein al in de middag goed vol met bekende covers van Creedence Clearwater Revival. Danny Vera, bekend van Voetbal International, zette een fijne performance neer met de sound van zijn helden. Dotan raakte veel vrouwenharten door zijn prachtige stem, Mark Foggo wist het hele publiek te laten dansen en de Hilversum House Mafia sloot af met knallende nummers!

Om 13.00 uur werd het bij het Rabobankpodium al goed druk. Om 13.30 uur trad Het Zandkasteel op en daarna konden ze op de foto tijdens de meet & greet! Overal zag je kinderen met volle aandacht op schouders zitten van hun ouders. Nadat Het Zandkasteel afgelopen was gingen de kleinsten met ouders naar het Doeplein van Randrock Junior om workshops te volgen. Er werd met veel enthousiasme mee gedaan aan de dans- en drumworkshops. Op het Speelplein waren de springkussens de hele middag bezet door spelende kids en konden ze ook worstelen in sumoworstelpakken.

Er zijn veel foto’s en films gemaakt van Randrock! Deze zijn te vinden op de Facebookpagina’s van Randrock en Het Wapen van Vriezenveen. Of kijk hier op de website van Randrock.