Een bijbaan naast je studie?

  • Nieuws
  • door Redactie op

De vakantie zit er al bijna op en het is alweer tijd om terug naar school te gaan. Wil je een bijbaan naast je studie? Kijk dan naar deze vacatures in en net buiten de gemeente Twenterand. Klik op de vacature voor meer informatie.

Vriezenveen
- De Action is op zoek naar een weekendhulp. Je moet hiervoor in ieder geval 16 jaar zijn en in het weekend en/of de koopavonden werken.
- De Zeeman zoekt een stagiair voor in de winkel. Als stagiair verwerk je de vracht en goederen, vouwt de artikelen en houdt de winkel netjes en staat klanten te woord. 
- Ter Stal zoekt BBL-ers voor in de winkel. Je kan op deze manier werken en leren tegelijk. De opleiding wordt door Ter Stal vergoed. 

Vroomshoop
- Lidl is op zoek naar hulpkrachten voor in de winkel. Als hulpkracht ben cassière, vakkenvuller en magazijnmedewerker tegelijk. 
- Jumbo zoekt hulpkrachten voor de kassa. Dit is een parttime baan voor 2 - 12 uur in de week. Je moet hiervoor in ieder geval 16 jaar oud zijn. 
- De Action is op zoek naar vulploegmedewerkers. Voor deze vacature moet je minimaal twee dagdelen (ochtend of namiddag/avond) beschikbaar zijn en ook in het weekend kunnen werken. 

Westerhaar
- Sandd zoekt parttime postbezorgers in de buurt van Westerhaar. Je doet dit werk op de dinsdag en vrijdag. Je kan zelf indelen hoe laat je het wilt doen. 

Buiten Twenterand
- Preston Palace in Almelo zoekt een medewerker shopmedewerker hotelreceptie, keukenmedewerker en horecamedewerkers
- Tapas Restaurant Solera in Almelo zoekt oproepkrachten voor in de bediening
- Theaterhotel in Almelo zoekt oproepkrachten voor in de bediening
- Restaurant Dock 19 in Almelo is op zoek naar oproepkrachten voor in de bediening
- Restaurant Sushi By Me in Almelo zoekt medewerkers voor in de bediening
- Brasserie de Hagehorst in Beerze is op zoek naar afwassers/medewerkers horeca

Weet je niet hoe je moet solliciteren? Lees dan hier wat tips!