Herfstvakantie in de jongerencentra

  • Nieuws
  • door Redactie op

De herfstvakantie betekent altijd het in gaan van een nieuw programma vanuit het jongerenwerk van ZorgSaam Twenterand. Zo gaan de jongerencentra vier keer in de week open in plaats van twee keer in de week. Daarnaast gaan de kindermiddag en het meidenwerk weer van start.

Met de komst van het slechte weer en donkere dagen is er meer behoefte aan inloopavonden. Daarom is er voor gekozen om alle jongerencentra in deze periode vier keer in de week te openen.

Daarnaast begint ook, op de woensdagmiddag, de kindermiddag weer in Het Front in Vroomshoop en in Future in Westerhaar. Iedere week wordt er dan voor de jeugd van tien tot en met twaalf jaar een activiteit georganiseerd. Deze activiteiten variëren van recreatief tot educatief. Zo wordt er zo nu en dan (gezond) gekookt en spelletjes gespeeld maar vinden er ook voorlichtingen plaats. Uiteraard wordt de voorlichtingen op een speelse en ietwat luchtige manier gebracht.

Voor de meiden van 12 tot en met 17 jaar begint de meidenmiddag weer. Maandelijks hebben de meiden een eigen middag. Tijdens deze middagen kunnen de meiden gezellig samen praten en worden er voorlichtingen gegeven. 

Kijk hier voor meer informatie over de jongerencentra.