Jongerendienstcommissie Vriezenveen zoekt nieuwe leden!

  • Nieuws
  • door Redactie op

De jongerendienstcommissie van de Grote Kerk in Vriezenveen zoekt nog nieuwe leden!

Lijkt het je leuk om samen met anderen jongerendiensten te organiseren? Stuur een mail naar jdc@socialcompass.nl. Als je eerst wilt weten wat het organiseren allemaal inhoudt, mag je ook mailen en dan zorgen wij ervoor dat je een keer mee mag lopen.

Zondag 21 december is er weer een jongerendienst in de Grote Kerk in Vriezenveen! Dit keer staat hij helemaal in het teken van Kerst. De jongerendienstcommissie gaan in gala, en ze zouden het leuk vinden als jij ook in je pak of galajurkje komt! In andere kleding ben je natuurlijk ook welkom.

De spreker is Bert van Tebberen en de muziek wordt verzorgd door de Jongerenband.

De collecte tijdens de dienst is voor Stichting Moreira Dollen. Deze stichting werkt op een wijkcentrum dat aan een sloppenwijk in Belo Horizonte ligt. Door het organiseren van allerlei activiteiten probeert ze ervoor te zorgen dat kinderen en gezinnen niet op straat gaan leven. De stichting organiseert activiteiten voor mensen uit de sloppenwijk en bezoekt mensen in hun huizen. Hierbij geeft ze hen les over de bijbel en getuigt ze van Jezus’ liefde voor hen. Waar nodig helpt ze mensen met kleding en voedselpakketten.

Aan de uitgang wordt er gecollecteerd voor de onkosten van de jongerendienst.

De dienst begint om 19:00 uur, de deuren gaan om 18:30 uur open.