Kill all the hipsters!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Zaterdag 6 september is het tijd voor het nieuwste muziekfestival van Vriezenveen ‘Kill all The Hipsters’.

Swingen bij de DJ’s, rocken met de bands of je handen in de lucht gooien tijdens de hiphop, het kan allemaal bij de allereerste editie van Kill All The Hipsters dat plaatsvindt op het plein aan de Krijgerstraat 4 in Vriezenveen.

De line up bevat verschillende genres, van hiphop naar metal en van house naar dance. De acts die er deze dag een feest van gaan maken zijn: Midnight motel, Two Whites and a Peanut, H.I.V, DJ’s Sinq en Hermess, Lee Lagacy, La Lucha, The Interns, L.E.O & De Pioniers!

Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De energieke en dynamische liveshow heeft inmiddels een breed publiek weten te overtuigen dat het podium niet groot genoeg kan zijn voor deze rockband. Two Whites And A Peanut  is de coverband van de meeste invloedrijke punk rock band uit de geschiedenis ‘The Ramones’ met de hits ‘Hey Ho, Lets Go’, ‘Gabba Gabba Hey’, ‘Blietzkrieg Bop’ en ga zo maar door! De bazen van HIV maken rauwe hiphop, met blazende beats en pompende tracks kan niemand stil blijven staan. Ze zijn bezig met een nieuw album, en op 6 september showen ze een voorproefje. Tijd om die handjes dus lekker in de lucht te gooien, want HIV gaat er weer een te gekke act van maken! Lee Legacy zijn muziek is het best te omschrijven als gevarieerd dancemuziek met Urban, Moombahton, House Music en Techno invloeden. Lee Legacy bevat een eigen electric sound en enkele massieve mixes. De dj’s sinq & hermess hebben een passie voor progressive en uplifting trance.  Zo draaiden zij o.a. tijdens Twenterandrun feest en draaiden zij op het beats & cocktails festival. La Lucha alias Maayke Heuver heeft haar passie voor House muziek. Ze draait ze onder andere Hard Houds en Progressive House. Met een kleine spanning en voor het eerst het grote publiek kan ze niet wachten om haar passie met jullie te delen en er een TE GEK feest van te maken! The Interns is een energieke rockband en speelt solide rocksongs op hoog niveau. De songs worden beïnvloed door bands als Biffy Clyro en Young Guns.  LEO, Met liedjes als Peuterpubertijd, De heks van mattel, emokind & more, staat deze groovy metalband gerant voor een te gekke show. Dit stelletje grappenmakers weten hoe ze er een feestje van moeten maken, dus mis ze niet! De Pioniers Niet echt in een hoekje te stoppen. Met hun vooruitstrevende rap met invloeden van de Nederlandse Dance music laten ze zien wat het Lazerleven is. Nuchtere en spontane gasten die weten wat een feestje is, dus bij De Pioniers show; springschoenen aan want De Pioniers laten zien wat het begrip afbreken inhoudt. In 2013 hebben deze gasten de PopPunt Popprijs van Overijssel gewonnen!

Kaarten kun je kopen via www.flashbacklive.nl , kaarten in de voorverkoop kosten €7,50 aan de deur €10,- voor meer info over het festival of over de artiesten, www.flashbacklive.nl, natuurlijk kan je ook mailen naar info@flashbacklive.nl