Kiss & Kill All The Hipsters op vrijdag en zaterdagavond in Vriezenveen!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Dit jaar zijn er twee edities van het ‘all The Hipsters’ feest in Vriezenveen, op vrijdagavond de Teenage editie ‘Kiss All The Hipsters’ voor de jongeren van 12 t/m 17 jaar, en zaterdagavond ‘Kill All The Hipsters’ voor de rock liefhebber!

Tijdens Kiss All The Hipsters, op vrijdag 4 september kan de jeugd uit Vriezenveen helemaal uit haar plaat gaan op de beste DJ’s van Vriezenveen en omstreken. De volgende DJ’s zullen er een top feest van maken: Bram Weys, DJ Goos, DJ F-ISA, Domastic, Justin BOSS & Doublebeat. Deze avond is het ‘fris only’ en tot 21.00 is de entree gratis, na 21.00 is de entree €4,- hierbij krijg je wel twee muntjes. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend.

Zaterdagavond 5 september is de tweede editie van Kill All The Hipsters, dit jaar met zes rock, metal en akoestische bands:

The Given Horse, door 3FM benoemd als ‘stoerdere versie van Acda en de Munnik’. Hun muziek is geïnspireerd door de vijf weken lange reis door de VS die de frontmannen Marius en Johannes gemaakt hebben. Ze hebben daar een poging gedaan om te overleven als straatartiest, wat veel inspiratie heeft opgeleverd, die vertaald zijn in een EP met 4 nummers.

Bloodsin is een old-skool Death metal band uit Almelo.
Hun muziek bevatten riffs die voorzien zijn van scheurende geluiden met een ritme die varieert van trashy grooves en snelle polka’s. Dit allemaal ondersteund door een zanger met een agressief strotgeluid. Al met al, metal met een agressieve moderne twist.

Deadly Alliance is een vijfkoppige Thrash Metal band uit Enschede, welke de oldschool Thrash invloeden in een nieuw jasje steken.
Deze band doet niet aan een duistere grunt, zoals je zou verwachten bij veel metalbands. De songs bevatten een rauwe rockstem die vergeleken kan worden met de ouwe rockheden van vroeger.

De partyrockband Diss Nie Okay uit Groningen bestaat uit zes jonge honden. Vol overtuiging brengen ze de vetste hits van tegenwoordig overgegoten met een explosief sausje. Deze prettige gestoorde rockband overdonderd je met een hoop energie vanaf de eerste seconde.  Laat je meeslepen door deze energieke mannen.

Foovana, de tribute van de Foo Fighters en Nirvana. Ze spelen twee briljante akoestische live-platen van de bands. MTV Unplugged New York van Nirvana en Skin and Bones van de Foo Fighters.

The Rathlers, deze jonge, enthousiaste Vriezenveense band heeft zich toegevoegd aan onze vette line-up.  Ze vormen samen een rockcoverband en rocken het dak eraf met nummers van o.a. Rage Against the Machine.

De entree voor deze avond is €4,- en vanaf 17.00 uur kun je het terrein op. Voor meer info check de facebookpagina’s van Kill All The Hipsters of Kiss All The Hipsters. Beide feesten vinden plaats aan de Krijgerstraat 4 te Vriezenveen.