Kom naar de Summer Games!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Om de vakantie goed af te sluiten en het nieuwe seizoen weer in te luiden wordt er net zoals andere jaren weer de Summer Games georganiseerd in Twenterand. De Summer Games worden gehouden bij jongerencentra Het Front in Vroomshoop, Future in Westerhaar en Flashback in Vriezenveen. Tijdens de inloopuren van het jongerencentrum kunnen jongeren terecht voor o.a. de bungee run, eten en andere leuke dingen.

Dinsdag 25 augustus is de Summer Games in Future, woensdag 26 augustus in Flashback en donderdag 27 augustus in Het Front. Voor meer informatie kan je het beste de facebookpagina's in de gaten houden. 
Facebook Het Front
Facebook Future
Facebook Flashback

Daarnaast is er zaterdag ook een Outdoor Challenge in Den Ham. De jongeren kunnen dan meedoen aan o.a. een stormbaan, speedminton, golf en meer spectaculaire dingen. De Outdoor Challenge start om 9.00 uur en is om 12.30 uur afgelopen. Aanmelden kan bij Het Front, Future of Flashback of door een berichtje te sturen naar jongerenwerker Thomas: teikelboom@zorgsaamtwenterand.nl. Als je via de e-mail aanmeldt moet je wel even je naam, telefoonnummer, woonplaats en leeftijd noemen.

Alle activiteiten zijn gratis! Kom jij ook?