Mbo beroepenmanifestatie op Het Noordik

  • Nieuws
  • door Redactie op

Groot spektakel woensdagavond 31 oktober in de kantine van Het Noordik Vriezenveen. Op het programma staat de jaarlijkse mbo-beroepenmanifestatie, waar naar verwachting zo’n 600 à 700 ouders en leerlingen op afkomen.

Leerlingen uit het derde en vierde leerjaar (en hun ouders) kunnen zich uitgebreid laten voorlichten over de verschillende vervolgopleidingen na het behalen van hun vmbo-diploma.

Diverse mbo-scholen vertegenwoordigen het onderwijs in de regio op deze beroepenmanifestatie en een groot aantal beroepsopleidingen van het ROC van Twente en Zone College zetten dan ook hun beste beentje voor. Met de keus uit ruim 46 richtingen op verschillende niveaus is er voor ieder wat wils.

Tijdens de manifestatie wordt er niet alleen aandacht besteed aan de mogelijkheden die het mbo biedt. Zo is er ook iemand aanwezig van de Noordikvestiging Noordikslaan die vertelt over de mogelijke overstap naar de havo. Naast opleiders zijn ook potentiële werkgevers, zoals het Ministerie van Defensie van de partij op de voorlichtingsavond.

De manifestatie vindt plaats in de kantine van Het Noordik aan de Krijgerstraat 7 in Vriezenveen. De avond begint om 19.00 uur.