Nieuwe vacatures

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ben je op zoek naar een (bij)baan of een stageplek? Ik heb wat vacatures voor jou opgezocht. Zie hieronder voor het overzicht van de vacatures in en rondom de gemeente Twenterand. Klik op de link als je meer informatie wilt over de vacature.

Den Ham
- Sandd is op zoek naar postbezorgers in de wijk de Broekmaten. Je bezorgt de post op dinsdag en vrijdag tussen 8.00 uur - 18.00 uur. 
- Randstad is voor een bedrijf in de omgeving van Den Ham op zoek naar een koerier. Je moet hiervoor tussen de 18 en 27 jaar oud zijn en in bezit zijn van een rijbewijs. 

Vriezenveen
- De Lidl is op zoek naar een supermarktmedewerker. Je taken zijn divers. Je kan kassa draaien, vakkenvullen en/of het magazijn op orde houden. Je moet voor dit werk in ieder geval 16 jaar zijn en een vmbo diploma hebben. Ook zijn ze op zoek naar een hulpkracht. Hiervoor moet je flexibel inzetbaar zijn. 
- Raab Karcher is op zoek naar een hulpkracht in de bouwshop. Als hulpkracht help je de klanten en hou je het magazijn op orde. Je moet hiervoor minimaal 16 jaar zijn en flexibel inzetbaar. 
- De Kruidvat zoekt vulploegmedewerkers.Je moet voor deze vacature minimaal 15 jaar oud zijn en minimaal 3 uur op een avond en/of weekend beschikbaar zijn. 
- De Zeeman zoekt een stagiair(e) voor in de winkel. Als stagiair(e) verwerk je de vracht en goederen, vouwt de artikelen, staat klanten te woord en help je de klanten aan de kassa. Ook zorg je dat de winkel netjes blijft. 


Vroomshoop
- De Action zoekt vulploegmedewerkers. Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel altijd goed gevuld is. Je moet hiervoor in ieder geval twee dagdelen (ochtend, middag, avond) beschikbaar zijn. 
- De Jumbo is op zoek naar een hulpkracht bij de kassa en naar vulploegmedewerkers. Je moet hiervoor in ieder geval 16 jaar oud zijn en 2 tot 12 uur in de week flexibel inzetbaar zijn. 
- Ter Stal zoekt een BBL-verkoopster. Deze vacature is geschikt voor studenten die een BBL opleiding detailhandel doen. 

Net buiten Twenterand
- Landal de Vlegge in Sibculo zoekt stagiair(e)s voor de zomerperiode. Ze zoeken jongeren die een opleiding doen in de sector horeca, recreatie en toerisme. Ze zijn op zoek naar iemand bij de receptie en iemand voor bij het Fun & Entertainment team. Klik hier voor meer informatie. 
- De Intratuin in Almelo zoekt een hulpkracht bij de afdeling snijbloemen. Deze vacature is geschikt als je een opleiding bloemschikken volgt. Als hulpkracht werk je voornamelijk tijdens koopavonden (donderdag) en in het weekend. Ook heeft de Intratuin meer stageplekken. Klik hier voor meer informatie. 
- Avonturenpark Hellendoorn zoekt medewerkers voor in de vakantie/weekend bij de attracties, informatiebalie en entree en medewerkers voor in de vakantie/weekend bij de horeca, retail en huishoudelijke dienst. Ze zoeken iemand met havo/vwo niveau. Je moet flexibel inzetbaar zijn tijdens weekenden, vakanties en feestdagen in de periode van 8 april t/m 29 oktober. 

Klik hier als je meer informatie wilt over het vinden van een bijbaantje.