Nog meer vacatures

  • Nieuws
  • door Redactie op

Drie weken geleden heb ik een lijstje gemaakt met daarin een paar beschikbare vacatures voor jongeren uit de gemeente Twenterand. Ik heb vandaag nog meer vacatures voor je gevonden!

Den Ham
- Randstad is  voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar aanpakkers. Deze vacature is voor jongeren tussen 18 en 27 jaar die uit de omgeving van Den Ham komen. 
- Het Uitzendbureau is in Den Ham op zoek naar metselaars. Ze zoeken mensen die ervaring hebben in de bouw en die goed zelfstandig kunnen werken.  

Vriezenveen
- Randstad is op zoek naar jongeren tussen 18 en 27 jaar die uit Twenterand komen en graag koerierswerk willen doen. Je moet hiervoor natuurlijk je rijbewijs hebben. 
- De Action is op zoek naar vulploegwerkers. Dit is een parttime baan van zo'n 4 - 12 uur in de week. Je bent minimaal twee dagdelen per week beschikbaar. 
- Daarbij is de Action ook op zoek naar weekendhulpen. Je moet hiervoor minimaal 16 jaar zijn en in het weekend en/of de avonden beschikbaar zijn. 
- Start People is per direct op zoek naar een techneut/aanpakker. Dit is een bijbaantje voor de zaterdagochtend en de vakanties.

Vroomshoop
- De Action is op zoek naar vakantiemedewerkers. Je moet hiervoor minimaal 3 aansluitende weken beschikbaar zijn in de vakantie. 
- Ook is de Action opo zoek naar vulploegmedewerkers. Dit is een parttime baan. Je bent sowieso twee dagdelen per week beschikbaar.  
- De Jong en Laan is voor het najaar 2015 nog op zoek naar stagiaires recruitment en stagiaires HRM. Ze zijn op zoek naar HBO-studenten die voor 32-40 uur stage lopen. De stage duurt ongeveer 6 maanden.  

Zit er geen leuke vacature voor jou hier tussen? Check dan mijn vorige lijstje. Wil je meer informatie over werk zoeken, hoe je moet solliciteren en hoe je een CV moet maken? Klik dan hier