Nog steeds geen vakantiewerk gevonden?

  • Nieuws
  • door Redactie op

Een aantal weken geleden heb ik een aantal vacatures voor vakantiewerk en/of bijbaan voor je op een rijtje gezet. Zat daar niks voor jou tussen? Check dan dit nieuwe lijstje!

Twenterand
- Op de website bijbanen.nl staat een vacature voor vakantiewerk in de thuiszorg. Bij dit vakantiewerk kom je bij de mensen thuis om schoon te maken, af te wassen, de was te doen, strijken etc. 

Vriezenveen
- Het Uitzendbureau is op zoek naar vakantiekrachten in de buurt van Vriezenveen. 
- De Lidl is op zoek naar hulpkrachten voor in de winkel. Je moet hiervoor minimaal 16 jaar zijn en flexibel inzetbaar zijn. Dit houdt in dat je ook in het weekend en 's avonds moet werken. 

Vroomshoop
- Het Uitzendbureau is voor hun werkgever in Vroomshoop op zoek naar een vakantiekracht bij een houtzagerij. Het gaat om een bijbaantje van twee dagen in de week tijdens de zomervakantie. 
- De Randstad is op zoek naar een heftruckchauffeur voor de periode 6 juli t/m 31 juli. Je moet hiervoor wel een heftruckcertificaat hebben. 
- Aktiesport in Vroomshoop en Ommen zijn op zoek naar vakantiekrachten. Als je een MBO stage of BBL plek zoekt kan je (als alles goed gaat) na de zomervakantie gewoon blijven bij Aktiesport.

In de buurt van Twenterand
- Timing is op zoek naar vakantiekrachten voor het schoonmaken van bungalows in de buurt van Hoge Hexel/Nijverdal. Ze zoeken vakantiekrachten voor de vrijdag. 
- De Coolcat in Almelo is op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers. Je moet hiervoor minimaal 12 uur in de week beschikbaar zijn. Ook zijn ze op zoek naar hulpkrachten voor in de winkel. 
- De Albert Heijn in Almelo is op zoek naar een kassa medewerker BBL. Als BBL'er werk je minimaal 20 uur in de week in de winkel en ga je één dag naar school. 
- De Sligro in Almelo is op zoek naar verkoopmedewerkers voor 36 uur in de week. 

Zit hier niks leuks tussen en heb je mijn vorige lijstje gemist? Klik dan hier