Noordik leerlinge Lian Hees te zien in CupCakeCup

  • Nieuws
  • door Redactie op

Het was een enorme verrassing voor brugklasleerlinge van het Noordik Vroomshoop Lian Hees. In de klas werd ze zomaar “overvallen” door een team van het AVROTROS-programma CupCakeCup. Zij overhandigden de beduusde Lian een enveloppe waarin stond dat ze door was naar de volgende ronde. Dat betekent dat ze mee gaat doen aan de opnames van het populaire Zapp-programma waarin men op zoek gaat naar de beste cupcakebakker van Nederland.

Lian had zich voor het programma aangemeld en was al door naar de selectiedag in Amsterdam. Daar werd uiteindelijk gekozen welke twintig deelnemers mee mogen doen aan de tv-opnames.

Lian was blij verrast toen ze het goede nieuws hoorde: ‘Ik zat bij Duits, toen de mensen van CupCakeCup ineens binnenkwamen en zeiden: “wij zijn op zoek naar Lian”. Ik schrok een beetje maar in de brief stond dat ik door was naar de opnames. Ik werd gefilmd en onze klas ook. Dat was supergaaf!’

In het tv-programma zal Lian de meest uiteenlopende opdrachten krijgen. Er moeten bijvoorbeeld cupcakes gemaakt worden met een bepaald thema, of cupcakes met bijzondere vullingen en toppings. Creativiteit is belangrijk, maar ook de vaardigheden worden getest. De uiteindelijke winnaar mag de gouden CupCakeCup in ontvangst nemen.