Noordik Vroomshoop haalt € 18.000 op voor KWF

  • Nieuws
  • door Redactie op

Maandenlang was opgeven geen optie voor leerlingen en docenten van CSG Het Noordik in Vroomshoop. Ze hadden een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF om op die manier een vuist te maken tegen kanker.

Woensdag 17 juni werd in het bijzijn van leerlingen, docenten  en sponsoren bekendgemaakt dat er in totaal 18.000 euro is ingezameld.

In de afgelopen maanden werden diverse acties op touw gezet, van rommelmarkt tot een 11-dorpen fietstocht. En met als hoogtepunt deelname aan de legendarische beklimming van de Alpe d’Huez op 4 juni door docenten Mart Heuvelink, Jeroen Alferink en Harry Rodijk . Zij fietsten respectievelijk drie, vier en zes keer de berg op. Een geweldige prestatie. Het lag dan ook voor de hand dat dit supertrio de cheque met het eindbedrag mochten onthullen.

Met het overmaken van het eindbedrag naar het KWF is er officieel een einde gekomen aan een langlopende actie. Maar gezien het enthousiasme bij deze grootscheepse happening, is het niet uit te sluiten dat er in de toekomst een nieuwe actie wordt bedacht.