Noordikmusical ‘Alladin’ in Theaterhotel Almelo

  • Nieuws
  • door Redactie op

Volgende week van 21 t/m 24 april vormt het Theaterhotel in Almelo weer het decor voor het driejaarlijkse musicalspektakel van CSG Het Noordik. Leerlingen en medewerkers van de school toveren het theater om in oosterse sferen voor de opvoering van de musical 'Alladin', een bewerking van het verhaal over de zwerver Alladin die een lamp vindt met daarin een geest die wensen kan vervullen.

Na een lange voorbereiding zetten acteurs, dansers, het koor en het orkest op dit moment de laatste puntjes op de i. Ook de 'back-stage' commissies zijn druk aan de slag om het laatste werk gedaan te krijgen. Het enthousiasme is groot en dus belooft het een geweldige musical te worden.

Donderdagmiddag 23 april is er om 14.00 uur de matineevoorstelling voor groep 8-leerlingen. Onder hen zijn ook de prijswinnaars van de wedstrijd die Het Noordik rond het open huis uitschreef. De winnende scholen de Kluinveenschool in Wierden en De Fontein in Westerhaar wonnen naast een musicalpakket (professionele ondersteuning van de Noordik theaterdocent bij de eindmusical van groep 8) ook kaartjes voor de middagvoorstelling van Alladin.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de voorstellingen op dinsdag, woensdag en donderdag. Deze zijn te bestellen via musical@noordik.nl.