Op zoek naar een (bij)baan?

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ook in 2015 zal ik maandelijks wat vacatures in en rondom Twenterand opzoeken voor jou. Wil je meer informatie over de vacature en/of wil je solliciteren? Klik dan op het linkje!

Den Ham
- Bij cafetaria Harwig zoeken ze een parttime medewerker van 16 t/m 18 jaar. Je moet hier voornamelijk in de weekenden beschikbaar zijn. Je kan meer informatie over de vacature krijgen aan de balie.

Vriezenveen
- De Kruidvat is op zoek naar vulploegmedewerkers. Je moet hiervoor 16 jaar of ouder zijn en minimaal een VMBO diploma hebben. 
- De Action zoekt weekendhulpen. Dit is voor 4-12 uur in de week waarbij je in het weekend en op de koopavonden werkt.

Vroomshoop
- De Action is op zoek naar vulploegmedewerkers.  Dit is voor 4-12 uur in de week waarbij je minimaal twee dagdelen beschikbaar moet zijn.
- Ook zoeken ze vakantiemedewerkers. Ze verwachten dan dat je tijdens de vakantie beschikbaar bent om te werken. 
- De Blokker zoekt een BBL Verkoopmedewerker voor 20-32 uur in de week. De Blokker heeft hiervoor samen met NCVB Bedrijfsopleidingen drie MBO opleidingen detailhandel ontwikkeld. MBO 2 Verkoper, MBO 3 Eerste verkoper en MBO 4 Filiaalmanager. Zo kan je dus je MBO diploma halen bij de Blokker. 
- Ook zoekt de Blokker stagiaires MBO (BOL). Je doet hiervoor een MBO opleiding detailhandel, commercie, ondernemen of verkoop en moet minimaal 128 uur stage lopen. 
- In Person is regelmatig op zoek naar productiemedewerkers, schoonmaakmedewerker, heftruckchauffeurs en montagemedewerkers. In het kader van de Aanpak Jeugdwerkloosheid zijn ze op zoek naar jongeren tussen de 18 en 27 jaar.

Almelo
- KPN is op zoek naar parttime verkoopadviseurs voor 20 uur in de week. Je moet hiervoor flexibel inzetbaar zijn en ook op koopavonden en weekenden willen werken. 
- De bioscoop Movie Unlimited is op zoek naar parttime servicemedewerkers van 16 t/m 18 jaar. Je bent hiervoor beschikbaar in het weekend, vakanties, feestdagen en moet minimaal 2 dagen in de week oproepbaar zijn. Leuke bijkomstigheid: je mag gratis naar de bios!

Weet je niet hoe je moet solliciteren? Lees dan hier wat tips!