Op zoek naar vakantiewerk?

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ben je voor deze zomer op zoek naar vakantiewerk of een bijbaantje? Ik heb weer een aantal vacatures voor jou opgezocht. Check ze hieronder!

Vriezenveen
- Taxi Vriezenveen is op zoek naar een chauffeur voor een personenauto. Je moet hier minimaal 21 jaar voor zijn. Ook moet je rijbewijs B hebben en een geldige chauffeurspas Taxi. 
- CSU is op zoek naar schoonmaakmedewerkers in Vriezenveen. Ze zijn op zoek naar jongeren tussen 18 en 27 jaar die op de maandag, woensdag en vrijdag kan werken tussen 17.00 uur en 18.00 uur. 
- De Action in Vriezenveen is op zoek naar weekendhulpen. Je moet hiervoor beschikbaar zijn in de weekenden en koopavonden en minimaal 16 jaar zijn.  

Vroomshoop
- PostNL is op zoek naar postbezorgers voor in de zomer. Je werkt van dinsdag t/m zaterdag en werkt zo'n 2 uur per dag. 
- De Jumbo is op zoek naar vakantiekrachten. Je moet minimaal 15 jaar zijn en beschikbaar zijn tussen juni en augustus.
- De Jumbo is daarbij ook op zoek naar hulpkrachten kassa. Dit is voor 2 t/m 12 uur in de week waarbij je voornamelijk in de avonden en in het weekend werkt. 
- Deltabouw BV is op zoek naar productiemedewerkers in de houtverwerkende industrie. De werktijden zijn tussen 17.00 uur t/m 22.00 uur.
- De Blokker zoekt parttime hulpkrachten voor in de winkel. Je werkt voornamelijk op de avonden, in het weekend en in de schoolvakanties.
- De Action zoekt vulploegmedewerkers. Je moet hiervoor minimaal twee dagdelen in de week beschikbaar zijn. En ook beschikbaar zijn in de weekenden en de avonden. 
- Ook voor vakantiewerk kan je terecht bij de Action, want ze zijn ook op zoek naar vakantiekrachten. Je moet hiervoor minimaal drie weken in de vakantie beschikbaar zijn.  

Buiten Twenterand:
- Jobdirekt is op zoek naar schoonmakers voor een vakantiepark in Sibculo tussen 6 juli en 23 augustus. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 9.45 uur t/m 15.00 uur. 
- Preston Palace in Almelo is op zoek naar een medewerker bij de indoor kermiskeukenmedewerkers en horecamedewerkers. De uren zijn flexibel, maar je moet voornamelijk in het weekend en of de avonden werken. 

Wil je meer informatie over hoe je moet solliciteren of hoe je werk moet zoeken kijk dan hier