Op zoek naar werk?

  • Nieuws
  • door Redactie op

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een lijstje heb gemaakt met daarin de openstaande vacatures in en rondom de gemeente Twenterand. Wil je geld verdienen en ben je op zoek naar werk? Zie dan hieronder m'n nieuwe lijstje. Klik op het linkje voor meer informatie over de vacature.

Vriezenveen
- De Action is op zoek naar vulploegmedewerkers. Je moet hiervoor sowieso twee dagdelen beschikbaar zijn en voornamelijk op de avonden en/of het weekend werken. 
- AS Paints zoekt een stagiair(e). Het gaat om een student die op MBO niveau 3 of hoger een studie volgt richting sign/reclame. Je krijgt een stagevergoeding. 

Vroomshoop
- De Jumbo is op zoek naar een hulpkracht kassa. Het gaat om 2- 12 uur in de week en je moet hiervoor in ieder geval 16 jaar oud zijn.
- De Jumbo zoekt daarbij ook verkoopmedewerkers DKW (droog- en kruidenierswaren en diepvries). Dit is een baan van 32 uur in de week. 
- De Kruidvat zoekt vulploegmedewerk(st)ers. Je moet hiervoor sowieso 15 jaar oud zijn en 's avonds en in de weekenden beschikbaar zijn. 

Buiten Twenterand
- Het Theaterhotel in Almelo is op zoek naar oproepkrachten afwasmedewerkers. Je moet hiervoor 17 jaar of ouder zijn en doordeweeks, maar ook in het weekend beschikbaar zijn. 
- Preston Palace in Almelo zoekt keukenmedewerkers en horecamedewerkers. Als keukenmedewerker bereid je de gerechten van het buffet en zorg je dat het buffet bijgevuld wordt. Als horecamedewerker werk je in het uitgaanscentrum of in het restaurant van Preston Palace. Je moet hiervoor 16/17 jaar oud zijn. 

Zit er niks leuks tussen? Check dan hier mijn lijstje van vorige maand. Weet je niet goed hoe je een CV op moet stellen? Lees dan hier wat tips.