Pubers…ze zijn niet raar, maar heel bijzonder!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Maandag 15 april is er een informatieavond voor geïnteresseerden die meer willen weten over het puberbrein. Met elke puber is wel eens wat, maar soms is er meer aan de hand. Hoe weet je wat normaal pubergedrag is en wanneer je je zorgen moet maken? Hoe herken je het wanneer het echt niet goed gaat met je eigen kind of die van een ander? En wat kun je dan doen? Een laagdrempelig verhaal voor iedereen die te maken heeft met pubers tussen de 10 en 20 jaar.

Een aantal inwoners uit Vriezenveen die een hart hebben voor de kinderen en jongeren in hun dorp vangen soms signalen op waar ze niet zo goed raad mee weten. Om hierover eens met elkaar van gedachten te wisselen nodigen ze je graag uit voor een informele avond. Samen weten we zoveel meer! Gastsprekers is Wietske Noordzij.

De avond is bedoeld voor iedereen die met jongeren werkt of te maken heeft; denk aan ouders, verzorgers, jeugdleider, etc. De avond is gratis. Kom jij ook? Deze avond is een initiatief van een aantal inwoners uit Vriezenveen en wordt ondersteund door de gemeente Twenterand en Waypoint Twenterand.

De informatieavond is maandag 15 april van 20.00 uur tot 21.30 uur in Het Wapen van Vriezenveen (Westeinde 6).