Schaatskampioenes Noordik gehuldigd

  • Nieuws
  • door Redactie op

Bloemen, speeches en veel trotse gezichten. Gistermiddag werden in Vriezenveen de schaatskampioenes die vorige week donderdag goud wonnen op het NK Scholenploegenachtervolging gehuldigd. In aanwezigheid van onder andere de burgemeester en RTV Oost werden Annabet Dekker, Isabelle Diniz, Lydia Tempert en Puck Knol nog eens flink in het zonnetje gezet.

Vestigingsdirecteur Karel van Grootheest was natuurlijk erg trots op het team dat zich via een wildcard plaatste voor het eindtoernooi. "En dan rijden ze iedereen eruit met een tijd van 1.41.09!', blikt hij terug. 'Dit is een mooi moment om lang van na te genieten'.

Burgemeester Visser feliciteerde niet alleen de kampioenes, maar ook de andere Noordikteams die aan het NK meededen. 'Ga zo door', sprak hij. 'Julie hebben een toekomst voor je met veel mogelijkheden'. Complimenten waren er ook voor de trainers en voor CSG Het Noordik die als LOOT-school leerlingen de ruimte kan geven om te trainen en te presteren.

Alle teams kregen een boeket bloemen overhandigd en voor de kampioenes was er een fotolijst met de tekst 'Wij halen goud op Het Noordik'.

De mooie prestatie van de meiden wekte ook de interesse op van de regionale media. RTV Oost besteedde er een artikel aan op de website en wijdde er een item aan in hun journaal.