SJDH is in de voorjaarsvakantie elke avond geopend!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Tijdens de inloopavonden zijn jongeren uit Den Ham in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar van harte welkom. Bij het jongerencentrum aan de Roggestraat zijn o.a. spelcomputers, een dartbord, televisie en vele andere leuke spellen. De avonden worden begeleid door vrijwilligers van Stichting Jongerenwerk Den Ham, met hulp van jongeren die de Maatschappelijke Stage (MaS) doen bij de stichting. Openingstijd in de voorjaarsvakantie is van 19.30 tot 21.30 uur.

In overleg met bezoekers van het jongerencentrum en de MaS-ers is besloten twee activiteiten te organiseren in de voorjaarsvakantie. Op vrijdag 20 februari is er een fifa-toernooi. Dit is een toernooi met het spel FIFA 15 op een Playstation 3. Er worden wedstrijden gespeeld van ongeveer 6 minuten. Bij opgave graag je naam en teamnaam doorgeven.

Op zaterdag 28 februari wordt er een darttoernooi georganiseerd voor jongeren tot 18 jaar uit Den Ham. In de voorronde hoeft er niet met een dubbel uitgegooid worden, dus iedereen die een klein beetje kan darten, kan al mee doen.

Beide toernooien beginnen om 19.00u tot ongeveer 22.00u. Opgeven via mail ac@jongerenwerkdenham.nl of bij opgavenformulieren in het jongerencentrum. Bij beide toernooien is er een maximaal aantal deelnemers, dus geef je snel op! Deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen.

Meer informatie over de stichting is te vinden op de website www.jongerenwerkdenham.nl