Vacatures voor bijbaantjes

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ben je op zoek naar een bijbaan of ben je op zoek naar een stageplek? Ik heb dan een aantal vacatures voor jou gevonden. Klik op de link als je meer informatie wilt over de vacature.

Vriezenveen
- De Hema is op zoek naar een hulpverkoopmedewerker. Het gaat om een bijbaan van 4-20 uur in de week.
- Ook heeft de Hema een vacature voor een stagiair. Deze vacature is geschikt als je een MBO niveau 2,3 of 4 opleiding richting handel, economie, horeca of foodretail doet. 
- De Emté heeft een aantal vacatures open staan. Zo zoeken zij een hulpkracht bakker, hulpkracht zelfbediening, hulpkracht AGF afdeling, hulpkracht slagerij en keuken en een hulpkracht kassa+services. De werktijden en dagen zijn in overleg. 
- De Lidl zoekt een parttime supermarktmedewerker
- In de wijk rondom de Koolmees zijn ze nog op zoek naar een krantenbezorger. Het bezorgen van de kranten doe je in de ochtend. Je moet minimaal 15 jaar oud zijn.
- Bakkerij Holland is op zoek naar een inpakker. Je werkt in een ploegendienst van 6.00 uur - 14.00 uur. 
- Welkoop zoekt een BBL'er (niveau 2,3,4) die graag bij hun stage wil lopen. Het gaat om 24-32 uur in de week. 
- Attract is voor een opdrachtgever op zoek naar een leerling installatiemonteur. Als leerling installatiemonteur ga he bij klanten kachels, haarden, schouwen en rookkannalen installeren en/of repareren. Je moet hiervoor minimaal een vmbo diploma hebben richting techniek.

Vroomshoop
- Jumbo zoekt een hulpkracht kassa. Het gaat om een baan van 2- 12 uur in de week. Ook zoekt de Jumbo vulploegmedewerkers. Je moet hiervoor minimaal 15 jaar oud zijn.
- De Blokker zoekt een hulpkracht voor in de winkel. Je werkt voornamelijk in de avonden, weekenden en de schoolvakanties. 
- Lidl zoekt hulpkracht en supermarktmedewerkers. Als hulpkracht/supermarktmedewerker bij Lidl ben je cassiere, vakkenvuller en magazijnwerker tegelijk. 
- Kruidvat zoekt vulploegmedewerkers. Je moet minimaal 15 jaar oud zijn en flexibel beschikbaar zijn in de avonduren en/of het weekend. 
- Action zoekt een stagiaire werken en leren. Deze vacature is geschikt voor studenten die een BBL opleiding doen in de richting van detailhandel.

Wil je meer informatie over hoe je moet solliciteren? Kijk dan hier