VakantieBijbelWeek 2014 in Vriezenveen

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ieder jaar wordt er door Stichting Reflection voor alle kinderen van de basisschool een VakantieBijbelWeek georganiseerd op zes verschillende locaties in Vriezenveen, Aadorp en de Pollen. Dit jaar vindt de VakantieBijbelWeek plaats van maandag 7 t/m zondag 13 juli.

Tijdens de verschillende ochtendprogramma's (ma t/m wo van 10:00 - 12:00 uur en do van 10:00 – 13:00 uur) zullen we samen met elkaar zingen, bidden, luisteren naar een bijbelverhaal, knutselen, wat lekkers snoepen en drinken en natuurlijk veel lol met elkaar en met Daan en Danoontje beleven. Op donderdag is er voor groep 0 t/m 5 een Té Gek VBW feest.

Ook dit jaar is er van maandag t/m woensdag van 10:00 – 11:30 uur een speciaal programma voor kinderen met een beperking. Hiervoor is op de locatie Aadorp een speciale groep ingericht. Meer info hierover staat op de website van Stichting Reflection.

’s Middags en ’s avonds zullen er ook weer verschillende activiteiten georganiseerd worden zoals een ganzenbord, levend stratego, een jongens- en een meidenmiddag en een ware viswedstrijd met vooraf een visles! Verder is er nog een Army Bootcamp waar je echt door de modder kunt gaan en zaterdag een fietspuzzeltocht.

Voor het actuele thema en informatie verwijzen wij iedereen graag naar de site www.stichtingreflection.nl. Ook kun je ons vinden op facebook.com/vbw.vriezenveen.

De VakantieBijbelWeek is dus een week waarin volop leuke dingen te doen zijn, dus zorg dat je niets mist en kom ’s morgens, ’s middags en/of ’s avonds voor een ‘Té Gek’ programma!