Vol programma bij SJDH

  • Nieuws
  • door Redactie op

De Stichting Jongerenwerk Den Ham (SJDH) heeft een druk programma voor aankomende weken. Allereerst zijn er een aantal activiteiten die in het teken staan van alcohol- en drugsverslaving. Samen met andere jeugd- en jongerenorganisaties en de gemeente Twenterand is er een programma samengesteld om de jongeren bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik.

Vanavond komt Riande Spiele in het jongerencentrum praten over haar voormalige GHB-verslaving, maandag 22 februari is er een informatieavond in Het Punt in Vroomshoop en woensdag 24 februari is er in het onderkomen van SJDH een Quiz over verslaving.

In de voorjaarsvakantie is het jongerencentrum aan de Roggestraat iedere avond geopend. Ook worden er in de vakantie een aantal activiteiten georganiseerd, namelijk;

Maandag 29 februari is er een darttoernooi in het jongerencentrum. Dinsdag 1 maart gaan ze bowlen en karten bij Kartplaza. Donderdagavond 3 maart kan je terecht bij SJDH voor een filmavond en zaterdag 5 maart zijn alle meiden welkom bij de Meidenavond. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Jongerenwerk Den Ham.

Maandag 7 maart. t/m zaterdag 12 maart. gaan de vrijwilligers, samen met jongeren op pad voor de Jantje Beton Collecte. De helft van de opbrengst is bestemd voor de collecterende organisatie. SJDH gaat dit geld besteden aan activiteiten voor de jongeren van Den Ham. Hulp bij de collecte is altijd welkom! Wil jij je aanmelden of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@jongerenwerkdenham.nl

Vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. is er de landelijke vrijwilligersdag NLdoet van het Oranje Fonds. De vrijwilligers van SJDH gaan aan de slag in het jongerencentrum. Doel is twee gezellige klusdagen te hebben, samen met jongeren en anderen die willen helpen. De klussen zijn; een nieuw plafond achter de bar, een veilige en mooie darthoek, lampen en paar plafondplaten vervangen en nog allerlei kleine klusjes in en rondom het onderkomen aan de Roggestraat.