Werkzaamheden spoor Almelo - Mariënberg

  • Nieuws
  • door Redactie op

Van zaterdag 30 april t/m zondag 5 juni werkt ProRail in opdracht van de provincie Overijssel aan de vernieuwing van het spoor Almelo - Mariënberg. De trein tussen Almelo en Mariënberg (die ook stopt in Vriezenveen, Vroomshoop en Geerdijk) rijdt straks door naar Hardenberg.

Tijdens deze periode rijdt de trein tussen Almelo en Mariënberg dus niet. In plaats hiervan worden er bussen ingezet. Je kan hier de bustijden bekijken.

De werkzaamheden aan het spoor zullen plaatsvinden tijdens de examenperiode van het voortgezet onderwijs. Houd er dus rekening mee dat je met de bus langer onderweg bent. 

Vrijdag 29 april is de allerlaatste dag dat de trein zal stoppen op station Geerdijk. OV-Magazine en Treinreiziger.nl organiseren daarom een afsluitingsspektakel met als hoogtepunt een poging om om 19.06 uur het reizigersrecord van Geerdijk te verbreken. Wil je meer info of wil jij je aanmelden hiervoor? Check dan de facebookpagina van dit evenement. 

Meer informatie over de werkzaamheden op het spoor Almelo - Mariënberg kan je vinden op de website van de gemeente Twenterand