Wie verdient het jeugdlintje?

  • Nieuws
  • door Redactie op

De Jongerenraad Twenterand is weer druk bezig om, tijdens de komende nieuwjaarsreceptie bij de gemeente Twenterand, wederom het jeugdlintje uit te kunnen reiken.

De Jongerenraad vindt het belangrijk om jongeren in het zonnetje te zetten door ze te belonen voor voorbeeldgedrag.

Het jeugdlintje is een prijs die nu voor de tweede keer door de Jongerenraad wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Twenterand. Deze prijs is een beloning voor jongeren die een goede daad hebben verricht. Stel een jongere is al heel lang vrijwilliger bij een dierenpension of geeft bijles aan medeleerlingen. Dan kan iemand uit de omgeving de jongere opgeven voor deze prijs.

Er zijn wel enkele criteria waaraan moet worden voldaan. Deze criteria zijn te vinden op www.twenterand.nl/jeugdlintje. Daar kan je ook het aanmeldformulier vinden waarmee jongeren voorgedragen kunnen worden voor het jeugdlintje. Jongeren kunnen aangemeld worden tot 15 november 2014.

Als je nog vragen heeft over het jeugdlintje dan kan je een mail sturen naar jongerenraadtwenterand@gmail.com. Meer over deze actie kan je ook vinden op facebook.com/jongerenraadtwenterand of twitter.com/jrttwenterand.