Wil je een (bij)baantje?

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ben je op zoek naar een (bij)baantje of naar een stageplek? Ik heb een aantal vacatures voor je opgezocht. Je kan op de link klikken als je meer informatie wilt over de vacature.

Den Ham
- Het Uitzendbureau.nl is op zoek naar bezorgers. Je moet hiervoor een rijbewijs hebben en 5 dagen in de week en soms op een zaterdag beschikbaar zijn. Dit is een vacature specifiek voor jongeren tussen 18 en 27 jaar. 
- Foto Konijnenberg zoekt een stagiair Grafische Vormgeving. De werkzaamheden zijn o.a. het ontwerpen van instore materiaal voor de winkels, beeldmateriaal creëren voor het promoten van nieuwe acties, verzorgen van de vormgeving van de nieuwsbrief en het opmaken van advertenties in magazines.

Vriezenveen
- Takko is op zoek naar een weekendhulp.Je houdt de winkel netjes, staat achter de kassa en vouwt de kleding. Leeftijd: 16+. Uren: 9 uur in de week.
- De Hema heeft een werken en leren vacature voor jongeren die graag een mbo2/BBL opleiding detailhandel willen doen. Hema biedt je een baan aan voor 12 uur in de week waar je ervaring op kunt doen. 
- Ook zoekt de Hema stagiair(e)s voor diverse afdelingen in de winkel. Het gaat om studenten die momenteel bezig zijn met een mbo 2,3 of 4 opleiding richting handel, economie, horeca of foodretail.  Uren: 8-40 in de week 
- Uitzendbureau Koers Oost is voor een aantal van hun opdrachtgevers in Twente (waaronder een opdrachtgever in Vriezenveen) op zoek naar vakantiekrachten/hulpkrachten. Ze hebben verschillende werkzaamheden die je naast je studie kan doen. Daarbij hebben ze ook leerlingfuncties waarbij je het vak al leert. Het gaat dan om elektromonteur, hovenier, houtbewerker, tegelzetter, metselaar en timmerman.
- De Lidl zoekt een parttime supermarktmedewerker. De werkzaamheden zijn: kassa draaien, vakkenvullen, magazijn vullen en de klanten te woord staan. Leeftijd: 16+. Uren: 16-32 uur in de week.
- Ook zoekt de Lidl een hulpkracht. De werkzaamheden zijn: kassa draaien, vakkenvullen, magazijn vullen en de klanten te woord staan. Leeftijd: 16+. 

Vroomshoop
- De Action is op zoek naar een winkelmedewerker. Als winkelmedewerker houd je de winkel netjes en zit je achter de kassa. Leeftijd: 16+. Uren: 4-12 in de week.
- Ook zoekt de Action een vulploegmedewerker.  Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel goed gevuld is. Uren: 4-12 in de week.
- De Lidl zoekt een hulpkracht. De werkzaamheden zijn: kassa draaien, vakkenvullen, magazijn vullen en de klanten te woord staan. Leeftijd: 16+. 
- Colorblast zoekt iemand die wil leren en groeien in het vak van poedercoater. Ook is er binnen het bedrijf mogelijkheden voor BBL leerlingen op niveau 2 en 3. 
- De Blokker heeft een vacature voor BBL studenten die de opleiding detailhandel, commercie, ondernemen of verkoop doen en die voor 128 uur of meer een stage zoeken.

Buiten Twenterand
- De Vlegge zoekt stagiar(e)s voor een combistage receptie en Fun & Entertainment. De werkzaamheden vinden plaats in de zomer. 

Wil je tips over hoe je moet solliciteren? Kijk dan hier