Wil je wat geld verdienen?

  • Nieuws
  • door Redactie op

En ook deze maand heb ik weer een aantal vacatures voor bijbaantje/stages voor jullie gevonden. Wil je meer informatie over de vacature of wil je solliciteren? Klik dan op de linkjes.

Den Ham
- Uitzendbureau Koers Oost is voor een van hun relaties op zoek naar een leerling medewerker natuursteen. Het gaat om een fulltime baan. 

Vriezenveen
- De Zeeman is op zoek naar een stagiair(e) voor in de winkel. Als stagiair(e) werk je in de winkel, sta je klanten te woord en zorg je dat de winkel netjes is.
- Bij de Kruidvat zijn ze op zoek naar BOL stagiaires. Je moet hiervoor bezig zijn met een MBO niveau 3 opleiding detailhandel. 
- Naast stagiaires is de Kruidvat ook op zoek naar vulploegmedewerkers. Je moet hiervoor 3-12 uur in de week beschikbaar zijn (voornamelijk avonden en weekend). Voor dit werk moet je in ieder geval 15 jaar oud zijn. 
- Het Uitzendbureau is op zoek naar productiemedewerkers voor een metaal bedrijf. Je werkt in ploegendiensten. 
- De Action zoekt vulploegmedewerkers voor 4- 12 uur in de week. Je moet in ieder geval twee dagdelen (ochtend, namiddag/avond) beschikbaar zijn. 
- PostNL zoekt postbezorgers in Vriezenveen. Het gaat om 5- 8 uur in de week van dinsdag t/m zaterdag. 

Vroomshoop
- In Person is op zoek naar aanpakkers tussen 18 en 27 jaar. Ze zijn onder andere op zoek naar productiemedewerkers, schoonmaakmedewerkers, heftruckchauffeur en montagemedewerker. 
- De Jumbo zoekt hulpkrachten voor bij de kassa. Het gaat om 2- 12 uur in de week en je moet hiervoor 16 jaar of ouder zijn.
- Ook is de Jumbo op zoek naar vulploegmedewerkers voor 2 - 12 uur in de week. Hiervoor moet je in ieder geval 15 jaar oud zijn. 
- De Blokker zoekt BOL stagiaires voor in de winkel. Je moet hiervoor een MBO opleiding detailhandel, commercie, ondernemen of verkoop doen. Het gaat om een stageplaats voor 128 uur of meer. 
- De Lidl zoekt parttime supermarktmedewerkers. Je moet hiervoor 16 - 32 uur beschikbaar zijn (ook tijdens de avond en weekenden). Ook moet je in ieder geval 16 jaar zijn en een VMBO diploma hebben.
- Ook is de Lidl op zoek naar hulpkrachten in de winkel.  Hier moet je ook in ieder geval 16 jaar oud zijn. 
- De Action zoekt een weekendhulp voor in de winkel. Het gaat om 4- 12 uur in de week. Je moet op de koopavonden en in het weekend beschikbaar zijn en minimaal 16 jaar oud zijn. 
- Ook zoekt de Action vulploegmedewerkers. voor 4- 12 uur in de week. Je moet minimaal twee dagdelen (ochtend of namiddag/avond) beschikbaar zijn. 
- Uitzendbureau.nl zoekt productiemedewerkers hout. Ze zoeken jonge medewerkers tussen de 17 en 22 jaar. Werkzaamheden zijn o.a. hout korten, schaven, sorteren met begeleiding van een houtverwerkingsmachine.

Buiten de gemeente Twenterand
- Aktiesport in Almelo is op zoek naar hulpkrachten in de winkel voor op de koopavond (donderdag), zaterdag en zondag. Daarbij is de Aktiesport ook op zoek naar BBL studenten die de opleiding detailhandel doen die graag bij Aktiesport zouden willen werken. 
- Theaterhotel in Almelo is op zoek naar oproepkrachten voor in de horeca afdeling. 
- De Kruidvat in de Schelfhorst in Almelo is op zoek naar verkoopmedewerkers voor 3- 12 uur in de week. Je moet hiervoor minimaal 16 jaar oud zijn. 
- De Trekpleister in Almelo zoekt verkoopmedewerkers voor 3-6 uur op de avonden. Je moet in ieder geval 15 jaar zijn en bezig zijn om je VMBO diploma te halen. Je moet beschikbaar zijn op de avonden en in het weekend.
- Uitzendbureau Timing is voor verschillende bedrijven in Almelo op zoek naar oproepkrachten
- Ook uitzendbureau Attract is op zoek naar jongeren (18-27 jaar) voor verschillende werkzaamheden. Het gaat om bijvoorbeeld inpakwerkzaamheden, productiewerkzaamheden en technische werkzaamheden.
- Restaurant Dock 19 in Almelo is op zoek naar medewerkers voor in de bediening. Je moet hiervoor in ieder geval in de weekenden beschikbaar zijn. 
- Bolletje in Almelo zoekt productiemedewerkers. Je moet hiervoor een afgeronde MBO niveau 3/4 opleiding hebben. Het gaat om een fulttime baan van 36 uur. 
- De Kijkshop in Almelo zoekt een junior filiaalmedewerker (BBL). Het is een parttime baan van 20 - 37 uur in de week. Voorkeur is wel dat je een MBO niveau 2,3 of 4 opleiding detailhandel doet. 
- De Intratuin in Almelo heeft stageplaatsen/praktijkleerplaatsen. Kijk hier voor meer informatie. 
- WerkTalent zoekt een leerling loodgieter in Almelo. Ze zoeken jongeren tussen de 18-27 jaar die graag als loodgieter aan de slag willen. 
- Bioscoop Movie Unlimited in Almelo zoekt servicemedewerkers. Het gaat om een parttime baan waarbij je vooral in het weekend, vakanties en feestdagen moet werken en doordeweeks de mogelijkheid hebt om in ieder geval 2 dagen oproepbaar te zijn. 

Wil je meer informatie over hoe je moet sollicteren? Kijk dan hier