Word jij het gezicht van de Vechtdallijnen?

  • Nieuws
  • door Redactie op

Voor de nieuwe campagnes op de Vechtdallijnen zijn ze op zoek naar enthousiaste deelnemers voor een fotoshoot. Heb jij altijd al model willen zijn? Dan is dit je kans!

Sinds twee jaar rijden de blauwe-witte treinen van de Vechtdallijnen door het landschap tussen Zwolle-Emmen en Almelo-Mariënberg. Omdat het tijd is voor nieuwe gezichten in de campagnes zijn ze op zoek naar scholieren, studenten, gezinnen met kinderen en opa’s/oma’s met kleinkinderen. De foto’s worden de komende jaren bijvoorbeeld in folders en op informatieschermen van de Vechtdallijnen gebruikt.

De fotoshoot vinden plaats 8, 11, 16,18 en 22 juni in de omgeving van Zwolle of Emmen. De exacte locaties worden later bepaald. Wanneer je bent geselecteerd ontvang je een treinkaart zodat je naar Emmen of Zwolle kunt reizen.

Om mee te kunnen doen aan de selectieprocdure gelden de volgende voorwaarden:

  • Je bent beschikbaar op minimaal vier van deze data: 8, 11, 16, 18 en 22 juni 2015 tussen 9.30 en 14.30 uur.
  • Je behoort tot een van de volgende doelgroepen; Studenten/scholieren (12-25 jaar), gezin met minimaal twee kinderen of opa of oma met minimaal twee  kleinkinderen
  • Als je onder de 18 jaar bent moet je toestemming hebben van je ouders. Lees hier alle voorwaarden. 

Wil je meedoen aan de fotoshoot? Geef je dan snel op voor de fotoshoot Vechtdallijnen en vertel hun waarom jij graag mee wilt doen en stuur ook een leuke foto van jezelf naar foto@arriva.nl. Inschrijven kan t/m zondag 24 mei. Vanaf maandag 25 mei wordt de selectieprocedure gestart en ontvang je bericht of je deel mag nemen aan de fotoshoot.

(Bron: Arriva)