Coach

‘...ik durfde er met niemand over te praten en hoopte dat het vanzelf wel over zou gaan. Op school kon ik me steeds moeilijker concentreren. Na veel aandringen van vriendinnen heb ik toch een keer contact gezocht met iemand, om te praten( om mijn probleem op te schrijven en te mailen). Daar zag ik erg tegen op, maar ik was ook wel opgelucht na die tijd. Het is fijn als iemand je advies kan geven over wat je het beste kunt doen. Ik kan het iedereen aanraden. Het lijkt van te voren best eng, maar het kan je wel echt helpen!'

Wij zijn Jongerencoaches in de Gemeente Twenterand en werken namens het Centrum voor Jeugd en Gezin in de Gemeente Twenterand. Als jongerencoach kunnen wij je coachen en helpen bij allerlei problemen die op je weg komen en antwoord geven op allerlei vragen over bijvoorbeeld je gezondheid. Of heb je ruzie met je familie of vrienden? Voel je je alleen? Denk je dat je te weinig zakgeld krijgt? Vind je jezelf dik? Geen vraag of probleem is stom, gek of raar! Het is soms heel fijn om even je verhaal kwijt te kunnen of even je vraag te kunnen stellen zonder dat anderen uit je familie, bekenden of vriendenkring daar wat over hoeft te weten. Dus... stel je vraag en blijf er niet mee rond lopen.

Als professionals hebben wij al vele jaren werkervaring hebben opgedaan. Zelf hebben wij ook kinderen in de leeftijd van 0 - 23 jaar. Tijdens ons werk maken wij gebruik van een geheimhoudingsplicht. Dus wij zullen niet zonder jouw toestemming iets over jou en je vragen vertellen.

Hieronder vind je het formulier waar je je vraag kunt stellen aan de Jongerencoach. Vul wel alles volledig in, zodat wij een goed antwoord kunnen geven op je vraag. Je hoeft niet je echte naam in te vullen, je mag ook een verzonnen naam doorgeven. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Wel hebben wij dus je mailadres nodig anders kunnen wij je vraag niet beantwoorden.

Kun je niet zolang wachten met je probleem? Bel dan gratis het nummer van de kinder- en jongeren telefoon: 0800-0432 (ook gratis voor mobiele bellers). Zij zijn open van 14:00- 20:00uur. Aarzel niet en stel je vraag!