Geef aan de Jantje Beton collectant van SJDH!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Van 13 t/m 25 februari 2017 wordt de jaarlijkse Jantje Beton Collecte georganiseerd: een collecte vóór en dóór organisaties bij u in de buurt. In Den Ham lopen de vrijwilligers van Stichting Jongerenwerk Den Ham (SJDH), samen met jongeren, voor de Jantje Beton Collecte. Met de collecte is 50% van de opbrengst voor de clubkas en de andere 50% besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Jaarlijks worden er veel activiteiten georganiseerd bij Stichting Jongerenwerk Den Ham. De opbrengst van de Jantje Beton Collecte wordt bij SJDH gebruikt voor de kosten van deze activiteiten. De jongeren die meehelpen met de collecte ‘verdienen’ op deze manier dus zelf de activiteiten. Een prachtig voorbeeld van jongerenparticipatie!

Jaarlijks zetten ruim 40.000 collectanten van 1.500  organisaties zich in om tijdens de Jantje Beton Collecte extra geld op te halen voor hun clubkas. Met meer inkomsten is meer mogelijk. Zoals onderhoud, aanschaf en vervanging van materialen of de organisatie van activiteiten. Kom ook in actie voor buitenspelen en bewegen! Help mee en geef aan de collectanten!

Voor meer informatie kan je kijken op www.jantjebeton.nl en www.jongerenwerkdenham.nl.