Op zoek naar een baan of stageplek?

  • Nieuws
  • door Redactie op

Ben je op zoek naar werk of een stageplek in of net buiten de gemeente Twenterand? Ik heb weer een aantal vacatures voor jou bij elkaar gezocht. Bij elke vacature kan je op het linkje klikken als je meer informatie wilt of als je wilt solliciteren.

Den Ham
- Foto Konijnenberg is op zoek naar een content medewerkers websitebeheer voor 40 uur in de week. Hiervoor moet je de HBO opleiding Communicatie, Marketing of Journalistiek afgerond hebben.
- Ook is Foto Konijnenberg op zoek naar een medewerker receptie/kasbeheer. Dit is een parttime baan van 16 - 24 uur in de week. Je moet voornamelijk op de vrijdag en zaterdag beschikbaar zijn. 
- Koskamp is op zoek naar stagiaires voor de groenvoorziening. Taken zijn o.a. onderhouden van tuinen en groenbedden, technisch onderhoud aan de gebouwen en andere veelvoorkomende werkzaamheden. 

Vriezenveen
- PostNL zoekt postbezorgers voor de dinsdag, donderdag en zaterdag in Vriezenveen. 
- De Lidl is op zoek naar een parttime supermarktmedewerker. Je moet hiervoor minimaal een vmbo diploma hebben en zo'n 16 - 32 uur in de week beschikbaar zijn. Dit geldt voornamelijk voor de avonden en in het weekend. 

Vroomshoop
- De Jumbo is op zoek naar een hulpkracht kassamedewerker. Je moet hiervoor 2 tot 12 uur in de week flexibel inzetbaar zijn en op twee avonden en op de zaterdag werken. 
- De Blokker is op zoek naar een stagiair MBO (BOL). Het gaat dan om studenten die een mbo-opleiding richting Detailhandel, Commercie, Ondernemen of Verkoop doen en een stageplek zoeken.
- Daarbij is de Blokker ook op zoek naar hulpkrachten in de winkel. Dit is een parttime baan. Je werkt voornamelijk op koopavonden, weekenden en vakanties. 
- De Jong en Laan heeft een stageplek communicatie/marketing voor dit najaar voor derdejaars HBO-studenten Communicatie/commerciële economie. 
- De Lidl in Vroomshoop is ook op zoek naar een parttime supermarktmedewerker. Je moet hiervoor minimaal een vmbo diploma hebben en zo'n 16 - 32 uur in de week beschikbaar zijn. Dit geldt voornamelijk voor de avonden en in het weekend. 

Buiten Twenterand
- Koffiegigant.nl is op zoek naar een parttime medewerker fotografie. Je moet hiervoor anderhalf tot twee dagen in de week actief zijn en kennis hebben van fotograferen en photoshop. 
- Uitzendbureau Attract is voor verschillende opdrachtgevers op zoek naar jongeren van 18 t/m 27 jaar die in de omgeving van Almelo werk zoeken. Klik hier voor meer informatie hierover. 

Weet je niet hoe je moet solliciteren? Kijk dan hier voor meer informatie en tips!