Stageopdracht gemeente Twenterand: Maak een filmpje!

  • Nieuws
  • door Redactie op

De gemeente Twenterand is op zoek naar een student die een filmpje wil maken waarin de nieuwe samenleving van Twenterand in beeld wordt gebracht.

De wereld verandert en wij veranderen mee. Met ‘wij’ bedoelen we de mensen die wonen en werken in Twenterand. Maar ook de medewerkers en bestuurders (ambtenaren, raadsleden, burgemeester en wethouders) van de gemeente. Met elkaar vormen zij de samenleving van Twenterand.

In deze veranderende wereld past ook een andere rol van de overheid. De gemeente vertelt niet meer hoe het moet. Nee, de gemeente kijkt naar de manier waarop zij plannen en ideeën van inwoners mogelijk kan maken. Overtuigd van de denk- en doekracht die aanwezig is in de samenleving van Twenterand. Om iedereen in deze manier van samenwerken mee te nemen, wil de gemeente graag een inspirerend filmpje maken. 

Ben jij bezig met een Communicatie- of Mediaopleiding en heb je al de nodige ervaring met het maken van filmpjes? Dan is de gemeente Twenterand op zoek naar jou! Voor de opdracht zoeken ze een nieuwsgierige, betrokken en creatieve student. Ook moet je zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Over de werkzaamheden, een eventueel kleinschalig onderzoek, de periode en het aantal werkdagen gaan ze graag met je in overleg. 

Een interessante stageplek in een professionele werkomgeving met enthousiaste mensen. Je werkt nauw samen met het de collega’s van het Cluster Communicatie maar hebt ook veelvuldig contact met medewerkers van andere afdelingen. Een stagevergoeding en een inkijkje in de gemeentelijke organisatie behoren ook tot het aanbod. De vergoeding bedraagt € 200,-- bruto per maand en geldt voor een volledige werkweek.

Wil je meer informatie over deze stage? Neem dan contact op met Marina Katerberg, Communicatieadviseur bij de gemeente Twenterand (telefoon 0546 - 840 640).

Hier kun je direct solliciteren. Je brief, inclusief CV, kun je als bijlage meesturen.