Steek je handen uit de mouwen bij NLdoet!

  • Nieuws
  • door Redactie op

Elk jaar organiseert het Oranje Fonds de landelijke actie NLdoet. NLdoet is de grootse vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar aankomend weekend plaats. Tijdens dit weekend wordt er overal in Nederland klussen georganiseerd. Ook in de gemeente Twenterand zijn er 22 klussen aangemeld.

Er zijn nog een aantal klussen die nog wel hulp kunnen gebruiken.  Kijk hieronder waar je dit weekend nog kan helpen. Klik op de link voor meer informatie. Ook kan je via de link aanmelden voor de klus.

Vrijdag 10 maart
​- De Vriezenhof in Vriezenveen zoekt vrijdagmiddag vrijwilligers die een gezellige middag wil organiseren voor hun bewoners.

Zaterdag 11 maart
​- Stichting Jongerenwerk Den Ham zoekt vrijwilligers die zaterdagmiddag willen helpen op het jongerencentrum op te knappen.
​- JC Future zoekt vrijwilligers die willen helpen bij het maken van een schans en rail voor de mobiele skatebaan.
​- JC Het Front gaat zaterdag klussen in het jongerencentrum en zijn nog op zoek naar vrijwilligers.
​- Buurtvereniging 'n Tul in Den Ham zoekt zaterdagmiddag vrijwilligers om te helpen bij het maken van een speeltuintje.
​- Het Dorpshuis in Bruinehaar gaat zaterdag van 9.00 uur - 13.00 uur onderhoud plegen in en rondom het dorpshuis.
​- Eltheto in Vriezenveen is van 9.00 uur - 13.00 uur op zoek naar schilders voor het schilderen van de speeltoestellen op het plein.
​- Stichting Werkgroep Oost Europa zoekt vrijwilligers die zaterdagochtend kunnen helpen bij het sorteren van de kleding en schoenen.
​- Stichting MDZK uit Vriezenveen zoekt mensen die het vrijwilligershonk in Vriezenveen willen verven.
​- Scouting Azoelen zoekt vrijwilligers die in en rondom het gebouw willen klussen.
​- De Heemsteresch in Den Ham zoekt vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van een high tea voor hun bewoners. Ook zou het mooi zijn als iemand tijdens de high tea muziek kan spelen.
​- Stichting Randrock zoekt vrijwilligers die kunnen helpen bij het opknappen van hun nieuwe pand in Vriezenveen.
​- De Educatieve Kruidentuin in Vriezenveen zoekt vrijwilligers die kunnen helpen bij de opknapbeurt van de keuken en de toiletten. Ook zoeken ze vrijwilligers die de tuin willen omheinen.
​- Buurtvereniging de Prinsenkamp in Vroomshoop zoekt vrijwilligers die kunnen helpen bij het opknappen van het schuurtje.
​- FC Twente Madness gaat zaterdag met leden het clubgebouw schoonmaken door o.a. de graffiti te verwijderen.
​- De Atletiekvereniging Twenterand zoekt vrijwilligers die mee willen helpen bij het plegen van onderhoud aan de grasbaan.
​- De HTTV in Den Ham zoekt vrijwilligers voor herstelwerkzaamheden in hun kantine.

​Meer informatie over NLdoet kan je vinden op hun website. Daar staan alle klussen op die dit weekend georganiseerd worden.