Young Leaderz dag Twenterand

  • Nieuws
  • door Redactie op

Wil jij iets voor andere jongeren in je eigen buurt betekenen en tegelijkertijd je eigen talenten ontwikkelen? Kom dan naar de Young Leaderz dag op donderdag 23 februari in het Punt in Vroomshoop. De Young Leaderz dag is voor alle jongeren uit Twenterand tussen de 12 en 23 jaar.

Tijdens de Young Leaderz dag zijn er twee workshoprondes. Op het aanmeldformulier kun je aangeven naar welke workshops je graag toe wilt. Je kunt kiezen uit deze vier:

Workshop 1: Happy Code training
Voor ons is het duidelijk: de best mogelijke wereld is de wereld waarin iedereen het beste uit zichzelf haalt. Dat kunnen we bereiken als iedereen al jong zijn sterke punten ontdekt en daar voor gaat. Sterke punten zijn die dingen die voor jou als vanzelf gaan, maar die anderen veel moeilijker vinden om te doen. Tijdens deze training ontdek je wat jij bent: een geboren leider, bedenker, doorzetter of iets heel anders?

Workshop 2: De kunst van het presenteren
Goed presenteren is een hele kunst. Hoe breng jij jouw boodschap over? Hoe zorg je dat je presentatie eruit springt en waar liggen de mogelijkheden om je publiek te betrekken? De NJR trainers gaan graag met jouw skills aan de slag zodat je de aandacht van het publiek kan winnen en mensen weet te prikkelen.

Workshop 3: Doe Maar Geweldig
Je barst van de geweldige ideeën, alleen doe je daar vaak niets mee. Zonde! Hoe zorg je er voor dat jouw idee werkelijkheid wordt? Hoe ga je van dromen naar doen? Deze training laat jou zien hoe je een goed idee omzet naar een concreet en uitvoerbaar plan. Na de training ontvang je gratis het boekje 'Doe maar Geweldig'. Klinkt ge-wel-dig!

Workshop 4: Young Leaders
Jij wilt iets betekenen voor andere jongeren of voor de buurt waarin je woont. Maar hoe ziet de ideale buurt er volgens jou eigenlijk uit? Hoe kun jij daaraan bijdragen? En hoe kan Young Leaders jou daarbij ondersteunen? Na deze workshop weet je hoe het project Young Leaders eruit ziet en kan het niet anders dan dat je zin hebt om te beginnen!

De Young Leaderz dag Twenterand wordt georganiseerd  in samenwerking met NJR. Je kan je hier aanmelden voor de verschillende workshops.